Videochat Galati

Escape Chat Studio

to thrive

Mai multe despre noi
Cine suntem?

Sa ne cunoastem

ESCAPE to thrive. Numele studioului vorbeste despre ceea ce reprezinta acest loc.

Escape se refera la evadarea ta din cotidian, din situatiile stresante la locul de munca, in care programul solicitant si cerintele sunt uneori exagerate in raport cu veniturile obtinute in urma efortului depus. Scopul nostru este sa iti faca placere sa fii parte din acest grup, sa ajungi sa te distrezi si sa te simti bine in echipa noastra, ceea ce te va face sa ajungi la cele mai bune rezultate din punct de vedere financiar.

To thrive face referire la evolutie. Noi suntem alaturi de tine cu tot suportul necesar pentru a te face sa cresti atat pe plan profesional cat si pe plan personal. Consideram ca evolutia pe plan personal are un impact puternic asupra rezultatelor pe plan profesional, motiv pentru care venim cu solutii si pentru grijile tale care nu tin de job, atat cat ne permiti sa ne implicam si in functie de posibiliati.

Galerie

Imagini din cadrul Escape Studio

Se spune ca prima impresie conteaza. Foarte corect, insa nu doar prima. Spatiul in care iti vei petrece timp saptamanal, arata cam asa:

Scapa de grija veniturilor lunare pe perioada dedicata acomodarii si evolutiei

Stim ca evolutia necesita timp, dedicare si imbogatirea cunostintelor in domeniu, motiv pentru care iti garantam un salariu lunar garantat, timp de 3 luni. Acesta variaza in functie de nivelul de cunoastere al limbii engleze si de timpul pe care il investesti in acest job. Dedicarea aduce doar avantaje. Astfel singura preocupare in aceasta perioada este sa evoluezi, fara grija veniturilor.

Ce dorim?

Si, bineinteles, ce oferim?

Bunul simt si respectarea regulamentului interior aduce cu sine urmatoarele beneficii si nu numai.

Contacteaza-ne

Orice intrebare, are un raspuns.

Iti raspundem in cel mai scurt timp cu putinta. Informatiile completate in formularul de mai jos nu vor fi publicate.

Sending...
Unde ne poti gasi?

Strada Logofat Tautul Nr 16
Cod postal 800502

Ne poti scrie la

office@escapestudio.ro

Contact telefonic

Mobil: 0744 495 155